0

Din indkøbskurv er tom

Nordic Training Gear 1 min læsning

Vad är figure 8 lifiting straps?
Figure 8 lifiting straps är, överraskande nog, formade som siffran 8 - därav namnet. Figure 8 lifiting straps design ger ett säkert grepp genom att fästa dina handleder vid stången. Så även om du släpper greppet, kommer du fortfarande att vara fäst på stången via remmarna. Av denna anledning är dessa ett bra alternativ för grepp krävande lyft, så som tunga marklyft och shurgs.

Nackdelen med att använda figure 8 lifting straps är att de inte har ett snabbutlösningsalternativ som några av de andra dragremmarna. Eftersom du är fast i stången. Vi rekommenderar inte figure 8 lifiting straps för t.ex "ryck" eller när man behöver släppa stången snabbt.

  Hur du använder fiugre 8 lifting straps
  Figure 8 lifiting straps är ganska enkla att använda. Eftersom de är formade som siffran 8, kommer du att slinga händerna genom den övre öppningen, vilket låter den andra delen av öglan dingla. Därefter matar du den öppna delen av öglan under stången och tar tag i insidan av remmen för att slutföra öglan förslutning runt stången. Nu är du säkert fastsatt i stången och kan justera din handplacering och grepp. Du kan göra varje hand individuellt eller när du blir ganska bekväm kan du fästa båda remmarna på skivstången samtidigt.

  Här är en kort sammanfattning av figure 8 lifiting straps:

  • Formad som siffran 8.
  • Maximal extra greppstabilitet.
  • Omöjligt att släppa stången.
  • Bäst för tunga marklyft och shrugs
  Nordic Training Gear
  Nordic Training Gear  Også iArtiklar

  Hook Belt
  Hur och varför man använder hook belt

  Nordic Training Gear 3 min læsning

  Knee Sleeves
  Allt du bör veta om knee sleeves

  Nordic Training Gear 4 min læsning

  Lever Belt
  Hur man använder och justerar lever belt

  Nordic Training Gear 3 min læsning

  x
  x