Integritetspolicy

Insamling av data och personuppgifter.

För att vi skall kunna fullfölja och leverera din önskade bestÀllning krÀver registreringsprocessen att du lÀmnar information rörande dina folkbokföringsuppgifter, personnummer och i de fall du skapar en profil önskade uppgifter enligt formulÀr. Alla uppgifter sparas i varje enskild order ihop med IP-adress och cookie-information.

SammanstÀllningen av personlig data sker under skyddad krypterad trafik, Àven kallad SSL.

AnvÀndning och skydd av data och personuppgifter

För att förbÀttra och anpassa din upplevelse pÄ vÄr webbplats behöver vi anvÀnda oss av insamlad data för att kunna meddela dig om specialerbjudanden, ge möjlighet till produktrekommendationer och tjÀnster eller annan laglig funktion. Det Àr viktigt för oss att kunna erbjuda dig som kund bÀsta möjliga upplevelse i din kundresa hos oss.
Vi behÄller dina personuppgifter enligt de lager och föreskrifter som vi behöver förhÄlla oss till för att fullgöra ditt köp och vi kommer inte att sÀlja vÄr medlemsdatabas till tredje part.

Data kommer inte att ges till tredje part sÄvida inte:

  1. Om vi tillhandahÄller en tjÀnst som krÀver interaktion med eller förses av tredje part som krÀver ditt godkÀnnande.
  2. I fall dÀr vi behöver göra eftersökningar i legala processer.
  3. Om ditt anvÀndande av denna webbplats Àr i strid mot denna policy, anvÀndarregler eller andra orsaker som kan bedömas som krav för att sÀkra NTGear AB egendom eller rÀttigheter.
  4. Om webbplatsen blir uppköpt av tredje part, dÀr dÄ tredje part kan anvÀnda data enligt denna policy.
  5. Vi behöver förse tredje part med uppgifter för att fullfölja vÄrt engagemang mot dig som kund, exempelvis för transportörer, betallösningar eller marknadsföring.
  6. I det fallet att vi behöver förse en tredje part med personuppgifter enligt punkt 5 sÄ begrÀnsas uppgifterna till de som Àr nödvÀndiga för att bruka tjÀnsten och fullgöra vÄr del av köpavtalet.

Kontakt rörande data och personuppgifter

Om du vill fÄ tillgÄng till den information vi har om dig, Àr du vÀlkommen att kontakta oss pÄ info@ntgear.se. Om felaktiga data har registrerats eller om du har nÄgra andra invÀndningar, kan du ta kontakt pÄ samma sÀtt.  Du har rÀtt att fÄ se vilken information om dig som Àr registrerad, och du kan invÀnda mot registreringen enligt dataskyddsförordningen.

Skydd av persondata
Lagstiftningen krÀver att din personliga information ska förvaras pÄ ett sÀkert och konfidentiellt sÀtt.  Vi lagrar din personliga information pÄ servrar med höga sÀkerhetsnivÄer som Àr placerade i kontrollerade anlÀggningar, och vÄr sÀkerhet kontrolleras regelbundet för att avgöra huruvida anvÀndarinformationen hanteras pÄ ett sÀkert sÀtt, alltid med strikt hÀnsyn till dina rÀttigheter som anvÀndare.

Personlig information raderas eller anonymiseras nÀr det syfte som den samlades in för upphör.

Internets snabba utveckling innebĂ€r att det ibland kan bli nödvĂ€ndigt att Ă€ndra vĂ„r behandling av persondata.  DĂ€rmed förbehĂ„ller vi oss rĂ€tten att uppdatera och Ă€ndra dessa riktlinjer för behandling av personaldata.  Om vi gör detta, kommer vi sjĂ€lvklart att korrigera datumet för ”senast uppdaterad” nertill pĂ„ webbsidan.  Vid omfattande Ă€ndringar kommer vi att meddela dig med ett synligt meddelande pĂ„ vĂ„ra webbplatser.

Du har rÀtt att klaga pÄ behandling av information och data som rör dig.  KlagomÄl skickas till Datainspektionen.

Cookies

Vad Àr en cookie?
NÀr du besöker www.ntgear.se lagras cookies pÄ din dator.  En cookie Àr en liten textfil som lagras i din webblÀsare för att kÀnna igen din dator vid efterföljande besök.  Ingen personlig information lagras i vÄra cookies.

NÀstan alla webbplatser anvÀnder cookies.  De lagras i din dator för att hjÀlpa dig, vilket bidrar till att analysera hur webbplatsen anvÀnds sÄ att anvÀndarupplevelsen kan förbÀttras.  I mÄnga fall Àr cookies nödvÀndiga för att man ska kunna tillhandahÄlla en viss tjÀnst pÄ webbplatsen.

Informationen i dina cookies skickas mellan din webblÀsare och en webbserver och inkluderar information om anvÀndarinstÀllningar, inloggning samt hur webbplatsen anvÀnds.

Hur undviker jag cookies?
Om du inte vill ta emot cookies kan du antingen blockera alla cookies, radera befintliga cookies frÄn din dator eller stÀlla in datorn sÄ att du fÄr en varning innan cookies sparas.
Vi rekommenderar att du lÀser igenom vÄr cookiepolicy noga innan du eventuellt Àndrar dina cookieinstÀllningar i din dator samt att du lÀser mer om cookies pÄ andra webbplatser.
Om du Àndrar cookieinstÀllningarna kan din anvÀndarupplevelse försÀmras nÀr du besöker vÄr och andras webbplatser. TÀnk pÄ att om du inte accepterar cookies kan det finnas funktioner pÄ www.ntgear.se som inte kommer att fungera för dig.

Vilka cookies vi anvÀnder

NödvÀndiga cookies
NödvÀndiga cookies som behövs för hemsidans grundlÀggande funktionalitet.

Cookies för analys
Anonymiserade cookies för lastövervakning av serverinfrastruktur samt cookies för anonymiserad spÄrning kring besökarens beteende pÄ webbplatsen.

Cookies för marknadsföring pÄ externa webbplatser.
Dessa cookies anvÀnds för analys och displayannonser, vi anvÀnder inte dessa utan ditt godkÀnnande.

Dina bonusar

X
300 kr kvar
Om du handlar för totalt kr eller mer kan du vÀlja
Eftersom du handlar för mer Àn kr, kan du vÀlja
Shaker, 700 ml
300 kr kvar
Om du handlar för totalt kr eller mer kan du vÀlja
Eftersom du handlar för mer Àn kr, kan du vÀlja
Luktsalt V.1
300 kr kvar
Om du handlar för totalt kr eller mer kan du vÀlja
Eftersom du handlar för mer Àn kr, kan du vÀlja
T-Shirt
Storlek