Nordic Training Gear – Om Oss

Företaget startades 2020 genom en frustration över de mycket höga priserna pĂ„ trĂ€ningsmaterial som finns runt om i Sverige. Sedan starten har dĂ€rför vi pĂ„ Nordic Training Gear (NTGear) bestĂ€mt att vi ska erbjuda lĂ„ga priser Ă„t vĂ„ra kunder som letar efter trĂ€ningstillbehör, men utan att tumma pĂ„ kvaliteten. Det Ă€r just detta som Ă€r grunden i NTGear – kvalitet och prisvĂ€rda trĂ€ningsprodukter!

Vi pÄ NTGear har som mÄl att hjÀlpa dig att satsa ordentligt pÄ din trÀning, sÄ du ska kunna jobba Ànnu hÄrdare, nÄ fler av dina uppsatta mÄl, men framför allt vill vi att du ska lyckas. För att uppnÄ just detta samarbetar och arbetar vi tÀtt ihop med speciellt utvalda atleter för att hela tiden fÄ en kontinuerlig feedback pÄ vÄra produkter. Allt för att vi tillsammans ska kunna bli snabbare, starkare och hÄrdare!

VÄr filosofi pÄ Nordic Training Gear Àr att vÄra produkter ska passa alla. BÄde för dig som Àr nybörjare, amatör eller för dig som har bestÀmt dig för att satsa pÄ att nÄ toppen utan att behöva kompromissa pÄ kvaliteten för att komma dit.

NTGear kan sÀkerstÀlla att produkterna Àr av ett tÄligt och slitstarkt material, samtidigt som det har en snygg design. Detta sÀkerstÀller vi genom att ha en nÀra relation med fabrikerna som tillverkar vÄra trÀningsprodukter, dÀr vi Àr med i hela produktionsprocessen.

Under 2022 pÄbörjade NTGear en spÀnnande ny fas av sin expansion, och lanserade framgÄngsrikt sin försÀljning i Danmark, Finland, Norge och resten av Europa. Uppföljningen av denna framgÄng fortsatte in i 2023, dÄ vi entusiastiskt öppnade upp för marknaden i USA.

Nordic Traning Gears bÀstsÀljande fokusprodukter

NTGear har tvĂ„ produkter som vi satsat extra mycket pĂ„. Det Ă€r vĂ„rt “Lever Belt” och “Figure 8 Lifting Straps”, tvĂ„ produkter som ska ge dig stabilitet, mer kraft och vara tillgĂ€ngliga till ett bra pris. Dessa Ă€r inte bara vĂ„ra mest populĂ€ra produkter, det Ă€r ocksĂ„ de som startade hela vĂ„r resa att bygga upp NTGear.

Lever Belt - Är ett handgjort lĂ€derbĂ€lte som Ă€r utformat för att styrkelyftare, kroppsbyggare och crossfitare ska fĂ„ den ultimata prestationen. Det högkvalitativa mockalĂ€dret Ă€r tillverkat för att hĂ„lla för mĂ„nga trĂ€ningar. BĂ€ltet ser till att hjĂ€lpa till att magmusklerna blir spĂ€nda under de lyft som Ă€r tunga.

Figure 8 Lifting Straps - AnvÀnds i samband med marklyft och lÄser fast hÀnderna riktigt ordentligt i skivstÄngen. Remmarna Àr formade som en Ätta, vilket innebÀr att du som trÀnar inte behöver linda ett band flera gÄnger runt stÄngen. Allt för att det ska gÄ snabbt och bli enkelt i samband med tunga lyft.

NTGears vision

Ända sedan vi lanserade och startade NTGear sĂ„ har vĂ„r vision varit kristallklar. Att vi ska blir det sjĂ€lvklara valet för alla som hĂ„ller pĂ„ med styrketrĂ€ning och bli den bĂ€sta leverantören och tillverkaren av trĂ€ningsutrustning och gym produkter av hög kvalitet i Norden.

VÄr vision pÄ Nordic Training Gear Àr dÀrför att det ska finnas tillgÀngliga trÀningsprodukter för alla, tjejer, killar, ung, gammal, nybörjare och de mer erfarna som siktar in sig pÄ en karriÀr inom olika sporter.

Hög kvalitet frÄn Nordic Training Gear

Vi kan garantera dig att alla vÄra trÀningsprodukter och tillbehör Àr högkvalitativa. Bara för att vi har plÄnboksvÀnliga priser sÄ kommer Nordic Training Gear inte tumma pÄ varken kvalitet eller design.

DÀrför snÄlar vi inte pÄ materialet, oavsett vilken produkt vi erbjuder. Detta kommer du upptÀcka nÀr du kikar i vÄrt sortiment. Exempelvis anvÀnder vi oss av Àkta lÀder som Àr extra mjukt, för att undvika skav vid hÄrd trÀning. VÄra produkter ska nÀmligen tÄla att anvÀndas, bÄde i tÀvling och pÄ gymmet.

Varför ska du vÀlja vÄra produkter hÀr hos oss pÄ NTGear?

Söker du produkter som tar din trĂ€ning till en nĂ€sta nivĂ„, men trött pĂ„ att betala dyrt för dessa? Vill du undvika trĂ€ningsutrustning som varken hĂ„ller mĂ„ttet och/eller slits sönder eller tappar sin passform, redan efter ett par mĂ„nader? Är det dags att nĂ„ nya mĂ„l?

DÄ har du kommit rÀtt till hos pÄ NTGear, för det blir en stor skillnad bÄde för din plÄnbok och dina lyft! VÄrt löfte Àr att erbjuda dig som kund högkvalitetsprodukter till rÀtt pris. Detta samt att du som kund alltid ska stÄ i centrum. Tveka inte att höra av dig oss idag om du har frÄga. Eller surfa gÀrna vidare pÄ hemsidan för att lÀsa mer om vÄrt breda sortiment.

Tillsammans skapar vi bÀttre trÀningsredskap, dÀr du som kund med stolthet kan rekommendera NTGear!

Företagsinformation:
Orgnr: 559324-8056
VAT-nr: SE559324805601
E-post: info@ntgear.se

Dina bonusar

X
300 kr kvar
Om du handlar för totalt kr eller mer kan du vÀlja
Eftersom du handlar för mer Àn kr, kan du vÀlja
Shaker, 700 ml
300 kr kvar
Om du handlar för totalt kr eller mer kan du vÀlja
Eftersom du handlar för mer Àn kr, kan du vÀlja
Luktsalt V.1
300 kr kvar
Om du handlar för totalt kr eller mer kan du vÀlja
Eftersom du handlar för mer Àn kr, kan du vÀlja
T-Shirt
Storlek